Kavkazský sýr

Danou technologií výroby Kavkazskýho sýru je charakteristická jeho vysoká nutriční kvalita, kdy na sýr přecházejí všechny syrovátkové bílkoviny a důležité aminokyseliny. Kombinací všech faktorů výroby se Аdygejský sýr řadí do kategorie vysoce a lehce stravitelných výrobků a to jako výživný produkt, pro všechny věkové kategorie.

      Dle tradice k výrobě tohoto sýru používáme rovněž výhradně čerstvě nadojené kravské mléko, z kterého opět neodebereme ani 1% smetany!!!

      Specielní technologie výroby Adygejského sýru umožňuje maximální možnou výtěžnost bílkovin a vápníku ze syrovátky, kdy ve 100 gramech...

Danou technologií výroby Kavkazskýho sýru je charakteristická jeho vysoká nutriční kvalita, kdy na sýr přecházejí všechny syrovátkové bílkoviny a důležité aminokyseliny. Kombinací všech faktorů výroby se Аdygejský sýr řadí do kategorie vysoce a lehce stravitelných výrobků a to jako výživný produkt, pro všechny věkové kategorie.

      Dle tradice k výrobě tohoto sýru používáme rovněž výhradně čerstvě nadojené kravské mléko, z kterého opět neodebereme ani 1% smetany!!!

      Specielní technologie výroby Adygejského sýru umožňuje maximální možnou výtěžnost bílkovin a vápníku ze syrovátky, kdy ve 100 gramech tohoto sýru, je 62% doporučené denní dávky příjmu vápníku pro dospělého člověka.

Zobrazit

Kavkazský sýr Je zde 1 produkt.

  • Rychlý náhled
    100 Kč Skladem

    Složení: Plnotučné mléko, jedlá sůl. Obsah tuku v sušině: min. 44 %. Obsah sušiny: min. 42 % Vyrobeno ze 100% neodstředěného kravského mléka. Vhodný ke snídani k obědu, do salátů nebo k dobrému vínu                                                                                Baleno ve vakuu

    100 Kč